FAQ

Tager i billeder i hele landet ?

A.Ja, vi dækker hele Danmark. Bemærk, der kan være ekstra omkostninger ved færge- eller brogebyrer samt eventuel overnatning for heldagsbryllupper. Kontakt os for præcise detaljer om omkostninger vedrørende jeres specifikke lokation.

Hvornår får vi vores billeder ?

A.Du vil modtage et link til et online galleri med alle dine billeder indenfor 3 uger (nogle gange hurtigere afhængigt af sæsonen) Du kan downloade alle billederne fra galleriet, men også dele dem, vælge dine favoritter og endda bestille print.

Modtager vi alle billeder fra dagen ?

A.Jeres galleri vil ikke inkludere alle billeder, der er taget på dagen. Vi udelukker testsskud, dubletter og billeder, der er ude af fokus for at sikre, at I modtager et kvalitetsprodukt, som vi kan stå inde for. Hvert billede gennemgås omhyggeligt, og de der ikke opfylder vores kvalitetsstandarder sorteres fra. De resterende billeder bliver grundigt behandlet og leveret til jer.

Hvor mange billeder modtager vi ?

A.Antallet af billeder I modtager afhænger af den pakke, I har valgt. Vi tilpasser vores levering til at omfatte de bedste billeder fra jeres særlige dag, som fortæller den mest uforglemmelige historie.

Tager i backup af vores billeder ?

A.Vi sørger selvfølgelig for, at der laves en backup af jeres billeder og når vi er færdige, placeres de på et online galleri på internettet.

Hvad med GDPR ?

A.Vi håndterer alle personlige oplysninger og kundedata med fuld fortrolighed og deler dem ikke med tredjeparter. Vi vil ikke bruge jeres billeder til markedsføring på sociale medier eller vores hjemmeside, medmindre I på forhånd har givet os tilladelse hertil, som det er beskrevet i kontrakten.
Jeres data og billeder bliver opbevaret af os, så længe I giver samtykke hertil. Hvis I ønsker det, kan I til enhver tid anmode om, at alle oplysninger, der vedrører jer, bliver slettet.