Hvorfor overhoved bruge penge på en fotograf?

  Ja, det spørgsmål hører vi desværre tit, og derfor har vi nu lavet dette blogoplæg, som giver vores svar på, hvorfor man bør hyre en fotograf til særlige lejligheder.

"Vi har en i familien som tager fine billeder" 

Ja, det er der mange der har, for fotografi er en udbredt hobby. Men det er nu en ganske vanskelig opgave at balancere mellem både at være en god og social gæst og samtidig være opmærksom på alt omkring en. Så spørgsmålet er, om man vil byde sin gæst denne dobbeltrolle og dermed måske tage chancen med resultatet.

 

"Fotografer er virkelig dyre" 

I forhold til hvad? Vi er udmærket klar over, at vi ofte tager en stor del af fx et brudepars budget. Men vi lægger også utrolig mange timer i hvert enkelt bryllup både før, under og efter.

- Før: Hvor vi øver og bliver bedre til vores arbejde, køber det rigtige udstyr, holder møde med parret for at lære dem at kende og høre deres ønsker, og ved at køre ud til de forskellige lokationer for at være forberedte på muligheder og forhindringer.

- Under: Hvor vi følger parret en hel dag fra formiddagens forberedelser til nattens begyndelse med brudevalsen. Det alene er ca. 13 timer at være på benene og konstant opmærksom for at fange hver enkelt og stemninsfyldte detalje.

- Efter: Hvor vi udvælger de bedste billeder fra alle de mange, der bliver taget sådan en dag. Hvert enkelt billeder bliver herefter justeret, så det kommer bedst til sin ret, får den rette toning og det bedste look som vi mener, vil gøre netop jeres billeder uforglemmelige. Upload af billeder til parret, og herefter går vi i gang med det store album. Alle billeder skal passe sammen på en smuk måde, som samtidig fortæller dagens historie. Herefter mødes vi endnu engang med parret, hvor vi leverer albummet og siger tak for denne gang. Til sidst modtager vi betalingen af vores arbejde, hvor vi afleverer en god del til skat, betaler vores omkostninger, vores feriepenge og vores pension.

Når alt kommer til alt, koster fotografer som regel det, de er værd i forhold til den mængde tid, udstyr og kunnen de kan og vil leverer.

Dertil kommer det faktum, at når dagen er ovre og gæsterne er gået hjem, er de eneste fysiske minder fra en uforglemmelig dag ringene og billederne.

 

"Alle har jo mobiltelefoner med kamera i i dag, så vi samler bare gæsternes billeder ind efter brylluppet"

Se billederne nedenfor og, hvorfor vi synes, at netop dette er en rigtig dårlig løsning.

2013-11-17_00022013-11-24_00032013-11-24_00012013-11-24_0002