Michelle & Troels 14. maj 2016

I Kildebrønde Kirke sagde Michelle og Troels denne lørdag ja til hinanden efter hele 13 års kæresteforhold. En del af gæsterne nævnte, at det da vist også var på tide, men hvis man så på parret og dagen, var det vist alligevel helt perfekt. 
Efter vielse fulgte reception i tilstødende lokaler, hvor parret bød på lidt drikkelse, bryllupskage og tegnebord til de mindste.
Portrætter vi fik mulighed for at tage med Roskilde fjord og domkirken i baggrunde, da dette er udsigten fra Restaurant Vigen, hvor festen skulle løbe af stablen.
En middag hvor det anderledes som hønsefødder blev mikset med det traditionelle, satte rammen om festlighederne, hvor der ikke blev sparet på tårerne. 
Vores aften med Michelle og Troels sluttede vanligt af med brudevalsen, der dog denne gang var krydret med en festlig del i midten, hvor parret viste deres evner til at samarbejde og fyre den af på dansegulvet. Cocktailbaren var åben og vi takkede af, mens stemningen synes at kunne vare til den lyse morgen.

Caroline & Amalie 27. Februar 2016

Denne kølige lørdag satte rammen om Caroline og Amalies bryllupsdag. Parret er bosat i England,  som er Carolines hjemland, men valgte at blive viet i Danmark for at få et kirkebryllup. Familierne var samlet, engelskkundskaberne var blevet støvet af og i Roskildes Klosterkirke sagde de to kvinder ja til hinanden. 
Efter en vielse hvor vi som fotografer måtte ændre en smule på rutinen, i og med både Caroline og Amalie blev ført op ad gulvet, blev der uddelt lykønskninger og parret bød på lidt til ganen i de tilstødende klosterstuer.
Mens gæsterne fik en kort rundvisning på klostret, gik vi i haven med parret for at tage deres portrætter. Det var en kold fornøjelse, men de klarede det begge flot, og hvis de frøs er det i hvert fald ikke til at se på billederne.
Middagen skulle holdes i Riddersalen, som kun oplyses af levende lys. I denne romantiske atmosfære satte gæsterne sig til bords, og vi sagde farvel og tak for denne gang. 

Maria & Mikkel 10. oktober 2015

Denne lørdag var vi på vores sæsons sidste bryllup, hvor vi lagde vejen forbi Rønnevang Kirke i Taastrup til Maria og Mikkels vielse. Traditionen tro blev den efterfulgt af masser af knus, lykønskninger og ris - eller rettere små hjerter, som parret havde valgt i stedet. 
Efter en kort reception i kirkens lokaler tog vi med Maria og Mikkel til vandtårnet i Taastrup, hvor de ønskede at få taget deres portrætter. Det var en smuk, men meget kold efterårsdag, men især Maria var sej, bed tænderne sammen og viste ikke på noget tidspunkt, at hun frøs.
Dernæst gik turen mod aftenens feststed, som var smukt pyntet i efterårets farver og naturlige kendetegn. Her afsluttede vi vores arbejde og ønskede Maria og Mikkel en pragtfuld aften.

Lea & Casper 5 september 2015

Denne weekend dragede vi helt til sønderjylland for at forevige hele Lea og Caspers store dag. Vi var med fra morgenstunden for at fange de små øjeblikke og stemningen gennem deres forberedelser. 
De blev viet i Broager Kirke, som var smukt pyntet med blomster af Lea's faster. På vejen ud blev de mødt af en espalie af gammeldags lytterør, da Lea arbejder som jordmoder. 
Mens gæsterne tog til Fakkelgaarden, hvor festen skulle holdes, satte vi kursen mod Gråsten slot hvor parrets portrætbilleder skulle tages. Det var en dag med meget skiftende vejr, men vi var heldige nok at undgå byger, og fik mange forskellige billeder på den flotte lokation.
Festen fulgte med mange indslag, mange tårer og mange smil og kram. Parret bor i Norge, så der var mange, der gerne ville give dem et par ord med på vejen. Det betød, at de med nød og næppe nåede at danse brudevalsen før kl 12, men det lykkedes og derefter bød et liveband op til dans, og mon ikke festen varede ved mange timer derefter. 


Hildur & Bogi 29 aug 2015

Igen var Christian med Martin på bryllupsjob, da Hildur og Bogi denne lørdag blev viet. Dette skete i Christianskirken i centrum, med efterfølgende reception i Københavns roklub. Her blev gæsterne budt på lidt vådt til ganen og en stor hjertetformet kage efter, at parret at havde fået taget billeder ved voldene og Christiansborgs ridebaner.

Camilla & Jakob 22 aug 2015

Camilla og Jakob valgte, at denne lørdag skulle danne rammen om en stille vielse i en hyggeligt kirke i Karrebæksminde. Kun forældre og børn var inviteret i kirken, og efterfølgende var der reception. At det var en bryllupsreception var en overraskelse for deres gæster, som troede de skulle familie/venne komsammen. Parret havde valgt at benytte sig af os til levering af billeder fra kirken og efterfølgende portrætter.

Trine & Per 15. august 2015

Trine og Pers store dag havde været to års planlægning undervejs. Og der var da også styr på den mindste detalje. Helt fra Trines "Brud" bluse, som hun var iført under forberedelserne til den gennemførste bryllupskage.
Trine gjorde sig klar i parrets hjem med sin søster og mor, og det meste af formiddagen anvendte Per i selskab med diverse venner og familiemedlemmer, som alle gerne ville prøve en tur i den til dagen lejede racerbil - en skrigende grøn McLaren MP4.
Roskilde domkirke dannede rammen om vielsen, og parret blev efterfølgende mødt af en espalie af cykelhjul, hvilket giver mening når man ved, at Per er instruktør og engageret cykelrytter.
Ved receptionen kunne man lytte til tonerne fra et stort big band, og nyde den meget anderledes og helt unikke kage. Den var helt hvid og "kedelig" - lige indtil en projektor satte spræl på former og farver, og brugte kagen som lærred. En virkelig god ide, som vi aldrig har set før.
Trine, Per og deres gæster skulle fejre videre på Skodsborg kurhotel, hvor også parrets portrætter skulle tages. Vi kunne høre dem på lang afstand, som de nærmede sig i den vilde superbil.
Gruppebilleder og velkomstdrinks satte aftenen i gang, og herefter nød selskabet en aften med rørende, underholdende og opfindesomme taler. 
Inden midnat blev brudevalsen nået, og da dansegulvet var åbnet og indtaget, takkede vi farvel og tak for denne gang.


Rikke & Jonas 8. august 2015

Rikke og Jonas tog denne lørdag røven på alle deres gæster. De var nemlig alle blevet inviteret til rund fødselsdag i et forsamlingshus, som tilfældigvis lå lige overfor en kirke. Jamen parret havde da ikke sparet på noget, så som det første blev alle inviteret over i kirken til gospelkoncert. Smart måde at få folk derover på. Der var skam også koncert, og imellemtiden sneg Jonas sig ud og klædte om. Rikkes far blev sneget med ud i våbenhuset, og fik her fortalt, at han skulle føre sin datter op ad kirkegulvet. 
Dagen var planlagt til mindste detalje. Efter vielsen var der reception i parrets hjem, hvor Rikke overraskede Jonas med en karikaturtegner og Master Fatman mødte op og foretog en kosmisk velsignelse.
Rikke og Jonas holdt sig også til det utraditionelle ved festen og bød på stegt flæsk med persillesovs. Igen havde Rikke en overraskelse i ærmet, og havde hyret serveringsteater - altså skuespillere som serverede og opførte sig ganske anderledes og pågående. Men til stor latter og måske også lettelse da de blev afsløret. 
Jonas havde nu også planlagt hemmeligheder, og ved et puslespil fik Rikke at vide, at de to skulle til Caribien på bryllupsrejse.
Festen for vores vedkommende sluttede vanligt af med brudevalsen, men mon ikke resten af selskabet fortsatte et godt stykke ud på natten.

Barbara & Jakob 1. august 2015

Vi mødte en meget spændt Jakob foran Højby Kirke, en god halv time før vielsens begyndelse. Barbara ankom sammen med sin far og søster, og hun var vist mindst lige så spændt. Efter vielsen fik parret taget deres portrætter i det helt utrolig flotte område som omkranser kirken og også festlokalet. Alt imens gik gæsterne til receptionen og fik lidt vådt til ganen i sommervarmen. Kagen blev skåret, spist og nydt og herefter stod den på det store kongebillede og familiebilleder. 
Kort før selskabet satte sig til bords, sagde vi pænt farvel og tak for denne gang.


Diana & Jesper 11 juli 2015

Diana og Jesper mødte hinanden i Chile, hvor Diana kommer fra, og kærligheden var stor nok til, at hun valgte at sige ja til Jespers frieri og flytte til Danmark.
Parret blev viet i Højdevangskirken på Amager, og trådte efterfølgende ud til espalie dannet af Jespers politikollegaer. 
Efter riskast med en imponerende mængde ris, kørte Diana og Jesper mod Kongelundsfortet i en flot hvid Rolls Royce, for at få taget deres portrætter.
Herefter skulle de videre til drinks på toppen af Bella Sky efterfulgt af en aften med familie og venner og massere af kærlighed.

Ink & Phillip 4 juli 2015

Denne lørdag satte Martin Louise af ved en frisør i Valby, hvor Ink og hendes brudepige var i fuld gang med at få sat hår og lagt makeup. Martin tog selv videre til Tivoli hotellet, hvor Phillip gjorde sig klar med sin forlover.
Dette bryllup havde helt sikkert et international strøg over sig, idet Ink er dansk fra Thailand, Phillip er fra England og de mødtes i Australien. Deres gæster kom fra flere verdensdele, end vi nogensinde før har oplevet. Derfor foregik det meste også på engelsk, dog med de danske traditioner flettet ind i programmet.

Parret blev viet i St. Albans Church, og kom derfra ud i bragende solskin og små 30 graders varme. Det var en lun dag at være i jakkesæt, og skyggen blev hurtigt et værdsat sted. Parret havde valgt at holde frokost umiddelbart efter vielsen for den nærmest familie og venner. Inden slog vi dog vejen forbi Christiansborg Ridebane for at tage deres portrætter. 
Efter vi forlod festen på Tivoli hotellet, stod den på en kort pause, hvorefter dørene blev slået op for flere gæster, bryllupskage og gang i dansegulvet.

 

Lene & Kim 20 juni 2015

Denne lørdag havde DMI lovet lidt blandet boljser rent vejrmæssigt, men den begyndte nu meget fint med små solstråler igennem skydækket. Parret havde valgt at få taget billeder ved kirken, de efterfølgende portrætter og kort ved deres reception. Altså for os en forholdsvis kort dag, men ikke desto mindre begivenhedsrig.
Vi mødte Kim ved Filips Kirken på Amager, og ikke længe efter ankom Lene med sin far.
Efter vielsen stod deres gæster klar med ris, og det varede ikke længe før risene blandede sig med regndråber. Pludselig var det dog ikke til at kende ris fra hagl, og alle styrtede tilbage til våbenhuset. En meget våd og meget lokal byge fik parret med på deres dag, ja endda så lokal, at der var helt tørt på Amager Strandpark, hvor vi efterfølgende holdt portrætsession.
Afslutningsvis fulgte vi med til receptionen, hvor vi efter kageskæring og familiebilleder sagde mange tak for denne gang. 

Casper og Vicki 13 juni 2015

Dette var dagen, hvor Casper og Vicki sagde ja til hinanden i Frederiksberg Slotskirke. Louise var tidligt afsted med Vicki for at klare hår og makeup, mens Martin var hos Casper og parrets tre drenge. 
Efter vielsen blev alle gæster hentet i bus og kørt til Herthadalen, som denne lørdag fremstod ekstra idyllisk i solskinnet. Her blev der budt på bobler og bryllupskage inden middagen blev serveret.
Taler og indslag stod i følelsernes tegn. Vi så mange smil, mange tårer og rigtig mange kys. Efter brudevalsen og tonerne til "I've had the time of my life", pakkede vi vanligt vores ting for at tage hjem. Men inden vi fik lov til at køre, havde de lige en lille ting til os - en gave til vores søn Malthe, med ordene "Tak fordi vi måtte låne dine forældre hele dagen". Det gik jo lige i vores ny-udklækkede forældrehjerter.
Vi havde som altid en skøn dag i selvskab med glade mennesker, og her kan I se bare et lille udsnit af parrets billedelige minder. 

Bryllupsnegle 2015

Vi har fået dygtige CND negleteknikker og makeupartist Annamiah Silke til at skrive lidt om denne sæsons neglemode. Så er du i tvivl om farver, stil eller om det overhoved er noget for dig, så læs med her.

Dine negle skal bare spille og se 100% ud præcis, som du ønsker det. De skal kunne holde til bryllupsstrabadserne uden at du knækker, flækker eller ødelægger noget på dem i løbet af jeres store dag!

Bryllupsmanicuren! Uanset om du synes, at negle er hittet for dig, så bør du klart treate dig selv med en manicure. Det er en lækker spaoplevelse, og du får ungdommelige fine hænder og negle pga. den store mængde fugt, der tilføres via behandlingen - et absolut must-have og ja, jeg anbefaler den også til gommen.

Den klassiske:

Går aldrig af mode, er altid super flotte. Naturlige og fås i alle længder og faconer: Den franske manicure! Vi elsker den stadig og den kan laves på din naturnegl eller som en negleforlængelse, hvis du ønsker det.

 
1911851_1473476789542694_245171748_n.jpg
 

Den frække:

Helt sikkert! Vi bevæger os fra de sarte lyserøde toner over i en stærk og fræk pink, ikke så mange detaljer, bare pink! Flot og eksklusivt og stadig meget egnet til en brud.

 
IMG_1365.JPG
 

 

Den vilde:

Der skal bare ske noget andet! Mere og mere laver vi pynt på neglene med swarowski-stene enten på en hel negl eller på enkelte. Det kan også være shimmer, glimmer og masser af bling, faktisk ingen begrænsninger andet end dem du selv sætter. Det ser fantastisk ud og passer ofte sammen med bling på sko og taske.

 
10517513_1534248496798856_2822276674003747740_n.jpg
 

Alle behandlinger kan laves op til 1 uge før dit bryllup, både som CND Brisa gele negle eller CND shellac. Priserne på din ønskede behandling kan variere fra klinik til klinik.

Kilde: Annamiah Silke – www.annamiah.dk 

Nye profilbilleder

Efter en lang pause, hvor vi har nydt forældrerollen, var Thomas i dag forbi for at få lavet billeder, som han kunne bruge som profilbillede på diverse sociale platforme. De skulle være professionelle og kunne bruges på fx LinkedIn, men han ønskede også nogle til bl.a. facebook. Derfor prøvede vi lidt forskelligt og fik nogle rigtig gode resultater som udtrykker flere sider af Thomas.

Syom.nu

For lidt tid siden var vi en tur forbi Laura, som er beklædningshåndværker og driver sin egen virksomhed. Hun arbejder ud fra et koncept om, at man kan genopfinde sit gamle tøj ved små og moderne ændringer. Derudover laver hun tilrettelser så yndlingstøjet kan blive ved med at side perfekt uanset kroppens luner. 

Laura havde brug for billeder til hendes hjemmeside, som kunne være med til at beskrive hendes arbejde og til at sende det signal til hendes nuværende og fremtidige kunder som hun ønsker.

Her kan I se et lille udvalg af resultaterne af et par hyggelige timer. Derudover anbefaler vi selvfølgelig også et besøg på hendes hjemmeside for at se det endelige produkt. www.syom.nu

Carina & Thomas

Den 6. september var Thomas og Carinas store dag. Efter formiddagens forberedelser foregik vielsen i Tårnby Kirke og herefter gik turen til Kongelundsfortet, hvor parret ønskede at få taget deres portrætbilleder. Efter en fantastisk dag og aften tog de nygifte kufferterne i hænderne og vendte næserne mod bryllupsrejsen på Hawaii, hvor de med garanti vil få masser af minder for livet, og ikke mindst mindet om deres første rejse som mand og hustru.

For vores vedkommende blev Thomas og Carinas bryllup det sidste i denne sæson, som er blevet kortet lidt ned i anledningen af babys ankomst. Vi glæder os helt vildt til næste års bryllupper, som allerede er begyndt at tikke ind.

2014-09-16_0001 2014-09-16_0002 2014-09-16_0003 2014-09-16_0004 2014-09-16_0005 2014-09-16_0006 2014-09-16_0007 2014-09-16_0008 2014-09-16_0009 2014-09-16_0010 2014-09-16_0011 2014-09-16_0012 2014-09-16_0013 2014-09-16_0014 2014-09-16_0015 2014-09-16_0016 2014-09-16_0017 2014-09-16_0018 2014-09-16_0020 2014-09-16_0019 2014-09-16_0021 2014-09-16_0022 2014-09-16_0023 2014-09-16_0024

Charlotte & Michel

Lørdag d. 30 august var dagen, hvor Charlotte og Michel sagde deres ja til hinanden. Vielsen foregik i Dragør Kirke, og parret havde valgt, at deres portrætbilleder skulle tages på Christianshavn. Herefter gik turen til D'agleterre ved Kongens Nytorv, hvor middagen og festen skulle foregå. Endnu en dag med følelser, taler, lækker mad, sjove og bevægende indslag blev afsluttet med brudevalsen, og Martin og Christian trak sig tilbage fra festlighederne.Her låser parret en "kærlighedslås" fast til broens hegn - herefter smides nøglen i vandet, som et symbol på evig kærlighed. 

2014-09-09_0001
2014-09-09_0002
2014-09-09_0003
2014-09-09_0004
2014-09-09_0005
2014-09-09_0006
2014-09-09_0007
2014-09-09_0009
2014-09-09_0008
2014-09-09_0011
2014-09-09_0023
2014-09-09_0010
2014-09-09_0024
2014-09-09_0022
2014-09-09_0012
2014-09-09_0013
2014-09-09_0014
2014-09-09_0016
2014-09-09_0021
2014-09-09_0017
2014-09-09_0018
2014-09-09_0019
2014-09-09_0020

Kimie og Christian

Den 23. august var Martin og Christian ovre på den anden side af broen for at forevige Kimie og Christians bryllup. En dag som på traditionel vis forløb med formiddagens forberedelser, vielse i Andst Kirke, reception i parrets sprit-nybyggede hus efterfulgt af en fest med alt, hvad der hører til på Tyrstrup Kro. Alt var planlagt til mindste detalje, og farvetemaet med mint og fersken gik igen helt fra brudens sko, til bryllupskage og tilhørende punch og til de balloner, som blev en del af deres portrætbilleder. Efter brudevalsen sagde drengene godnat og tak for denne gang, og de vendte næsen hjem mod Sjælland efter endnu en dejlig dag i kærlighedens tegn.

2014-09-03_0001 2014-09-03_0002 2014-09-03_0004 2014-09-03_0005 2014-09-03_0006 2014-09-03_00082014-09-03_0007 2014-09-03_0009 2014-09-03_0011 2014-09-03_0010 2014-09-03_0013 2014-09-03_00142014-09-03_00242014-09-03_0015 2014-09-03_0012 2014-09-03_0018 2014-09-03_0017 2014-09-03_0016 2014-09-03_0019 2014-09-03_0022 2014-09-03_00212014-09-03_0020 2014-09-03_0023