Diana & David 9. september 2017

Denne lørdag valgte vejrguderne regn, regn og atter regn. Der var ikke tale om et par dryp hist og her, nej det silede ned i tykke stråler hele dagen. Men det stoppede langt fra Diana og David fra at have en fantastisk dag. Efter vielsen i Rønnevang Kirke i Tåstrup samledes selskabet i parrets have og stod temmelig tæt inde i det telt, de heldigvis havde været forudseende nok til at stille op. Her bød parret på bryllupskage, bobler og sandwich. 
Festen skulle holdes i Herthadalens smukke rammer, og her fik Diana og David også taget deres portrætter. Plan b måtte tages i brug, da regnen ikke havde tænkt sig at holde pause, men det resulterede nu også i flotte og mere unikke billeder.
En aften med alt hvad et bryllup skal indebære af lækker mad, vin, tårer og grin endte for vores vedkommende med brudevalsen. Herefter fortsatte dansen lystigt og regnen var endelig langt om længe holdt op. 

Nanna & Johan 26 aug. 2017

Nanna og Johan sagde ja i Himmelev Kirke ved Roskilde og holdt herefter reception for deres familie og venner lige ved siden af. Der blev serveret lidt bobler til ganen og en smuk violet/rosa bryllupskage. Efter en køretur sydpå endte selskabet ved Comwell i Sorø, hvor også parrets portrætter er taget. Efter familiebilleder, velkomstdrinks og billeder af borddækningsdetaljer, takkede vi af for denne gang og vendte næsen mod Greve igen.

Cecilies konfirmation

En lørdag i august blev Cecilie konfirmeret, og vi var med til at skabe portrætter inden kirken. Vejret viste sig heldigvis fra sin bedste side, Cecilie gjorde det virkelig godt og var meget fotogen. Resultaterne taler vist for sig selv.

Mette & Simon 12. august 2017

Denne lørdag var vi med helt fra begyndelsen af dagen, hvor parret i hver deres lejlighed gjorde sig klar til en af deres livs største dage. Vielsen stod i Kastelskirken og efterfølgende skulle alle parrets gæster en tur på vandet på kanalrundfart, mens vi blev tilbage og fotograferede deres portrætter. Efterfølgende var der reception i Søetatens pigeskole ved Nyboder, hvor der blev budt på bobler, kaffe, kage og slikbod. Samme sted lagde rammer til festen, der vanligt var fyldt med taler, indslag, tårer og kys. Inden vi sagde godnat og tak, forevigede vi naturligvis brudevalsen, sokkeklipningen og det nyåbnede dansegulv.

Charlotte & Patrik 8. juli 2017

Modige Charlotte og Patrik havde valgt en vielse i det fri, dog under en stor teltdug - hvilket viste sig at være rigtig heldigt. Solen skinnede ellers det meste af dagen, men kort før bruden dukkede op, trak skyerne sig sammen og det begyndte at regne. Og det smådryppede skam ikke bare, det stod ned i stænger. Det fortsatte det desværre med så godt som præcist til Charlotte nåede frem til sin gom, og da forsvandt skyerne og solen brød atter frem. Den blev fremme lige til den gik ned på de sene aftentimer.
Parret holdt reception og fest på den Røde Cottage i Charlottenlund og rygterne siger, at efter middag, indslag og brydevals festede de til den lyse morgen.

Louise & Mads 17. juni 2017

I Kildebrønde Kirke sagde Louise og Mads denne lørdag ja til hinanden. Fra præstens side var der både plads til spøg og grin, hvilket lod til at passe helt ind i parrets ånd. Efter vielse, riskast og familiebilleder vendte vi for anden weekend i træk bilen mod Vallø slot syd for Køge. Et utrolig smukt sted med mange muligheder for flotte og forskellige billeder. Herefter skulle parret holde reception og fest i et stort telt i Mads' forældres have lige i nærheden - heldigvis var dette en lørdag med sol og stigende temperaturer op ad dagen. Vi sagde her farvel og tak for nu.

Louise & Frederik 10. juni 2017

Denne lørdag var der byfest i Hillerød. Men ikke nok med det, så var det også dagen,  hvor Louise og Frederik sagde ja til hinanden i smukke Hillerød slotskirke. Solen skinnede, gæsterne var klar og efter vielsen blev parret mødt af et hav af sæbebobler, som glimtede i solstrålerne. Efter en længere køretur endte vi alle syd for Køge, hvor parret havde valgt Vallø slotskro som location for reception og fest. Det betød også, at det var helt naturligt at tage portrætterne ved Vallø slot.
Efter kageskæring og bobler til alle, havde parret tid til at åbne lidt gaver inden middagen stod på bordet. Her sagde vi farvel og tak for denne gang og ønskede en fortsat fantastisk aften.

Veronika & Glenn 27. maj 2017

Under åben himmel og med solen skinnende fra en skyfri himmel sagde Veronika og Glenn ja til hinanden. Mellem de lysegrønne træer kunne Glenn og gæster nyde synet af 4 smukke brudepiger i blåt efterfulgt af 3 yndige blomsterpiger, for til sidst at se den smukke brud blive ført op mod sin kommende mand.
Efter vielsen fulgte lidt vådt og tørt til ganen, og så skulle gruppebilleder og portrætter tages. Det flotte område gav mange muligheder for smukke billeder. Herefter var det tid til at takke af for denne gang og ønske en fortsat fantastisk dag, aften og nat.  

Heidi & Carsten 20. maj 2017

Heidi og Carsten gav hinanden deres ja på denne lørdag i Ishøj Kirke. Lidt utraditionelt men personligt havde parret valgt at mødes ude foran kirken og gik sammen op til alteret. 
Efter vielsen gik turen til Ishøj Strandpark for at tage portrætter under strålende sol. Imens ventede gæsterne til reception i parret's have. Efter ankomst hertil udfordrede Heidi og Carsten hinanden ved at skulle åbne champagne med sabel, og en enkelt gæst klarede endda at åbne en flaske med et glas. Efter videre hygge blev det tid til at gå til bords og til at takke af for nu og ønske fortsat fantastisk fest.

Lene & Tom 29. april 2017

I år åbnede vi sæsonen ved et bryllup, hvor vi både var fotografer og gæster. En udfordrende dobbeltrolle, men det gik nu ganske godt alligevel. 
Dagen begyndte efter en længere køretur mod Skjern i kirken. Tom og Lene gav deres ja til hinanden, og vi undrede os en smule over, at de stod omvendt end ellers oppe ved alteret. Det viste sig dog senere at have sin forklaring - parret var nemlig allerede gift og dagen var i virkeligheden deres 2 års bryllupsdag.
Efter kirken blev de hentet i en traktor og kørt mod havnen, hvorfra de sejlede mod Skavenhus, hvor festen skulle holdes. Efter parrets portrætter lagde vi rollen som fotografer fra os og festede som gæster, og måtte efter en lang dag overgive os til sengen før dj'en lukkede og slukkede.

Line & Lasse 5. november 2016

Vores første rådhusbryllup nogensinde løb af stablen denne lørdag i København. Line og Lasse sagde ja til hinanden og nød en kærlighedens dag med deres nærmeste. Efter vielsen bød parret deres gæster på lidt bobler og vi tog familieportrætter herefter. I rådhusets gårdhave bed især Line tænderne sammen i novemberkulden, og vi endte med nogle smukke portrætter. 

Katja & Frederik 1. oktober 2016

Denne lørdag mødte vi vores brudepar i Gilleleje Kirke. Mens Frederik tog imod gæsterne, foretog Katja sine sidste forberedelser i kirkens sognegård. Efter vielsen begyndte det hurtigt at dryppe, så selskabet gik de få meter til sognegården, hvor der var dækket til reception og bryllupskage. Undervejs blæste skyerne langsomt ind og kort før portrætterne skulle tages, stod det ned i stænger. Vi har før været heldige, men denne dag topper vist rent vejrmæssigt. For ikke nok med at regnen stoppede netop, som vi nåede frem til parrets ønskede lokation, så kiggede solen endda frem og oplyste de tilbageværende dramatiske skyer, og farverne var fantasiske. 
Herefter tog vi med parret til Passebækgård restaurant, hvor gæsterne ventede. Efter en opstilling til det store kongebillede og forevigelse af den flotte bordpynt, takkede vi af for denne gang.

Nana & Mikkel 20.august 2016

Denne lørdag havde vi sendt Christian afsted for at tage billederne på Nana og Mikkels store dag. Parret havde valgt at benytte sig af vores service til vielsen som foregik ved Christians Kirke i København og portrætterne, som blev taget ved voldene. Meget opfindsomt og ganske utraditionelt transporterede parret sig selv i en christianiacykel, og med dem fulgte store guldballoner, som ses på flere af billederne. 

Maria & Rasmus 13. august 2016

Vi havde længe set frem til dette bryllup, da vi blev booket allerede i 2014. Men når man ved, hvad man vil have, er det jo heller ingen grund til at vente.
Louise mødte op i parrets lejlighed til Marias til forberedelserne, mens Martin tog til Scandic Eremitage for at møde Rasmus. 
Vielsen fandt sted i Gladsaxe Kirke, og alle måtte derefter direkte ud i en stor byge. Receptionen blev holdt i de lokaler, hvor parret sammen går til crossfit. 
Herefter fandt vi vejen til Klampenborg, hvor vi kom fysisk tættere på et brudepar end vi før har været, i idet vi var med i hestevognen, som bragte os rundt til portrætter i dyrehaven - en tur som bød på både regn, hård blæst og solskin. 
Turen sluttede ved Peter Lieps hus, hvor festen skulle holdes. En aften som blev fyldt med mange tårer, kram og kys, men også overraskelser i form af optræden af Lene Siel og eventyrlig højtlæsning.
Traditionen tro blev brudevalsen danset, sokkerne klippet, sløret revet og buketten kastet. En lang dag var for vores vedkommende ved at være ved vejs ende, men Maria og Rasmus' nye kapitel var først lige begyndt. En begyndelse som efter festlighederne fortsatte med en drømmetur til USA.

Jessica & Jimmy 6. august 2016

Jessica og Jimmy sagde ja denne lørdag ved Sct Nicolai Kirke i Køge, på en dag som vejrmæssigt bød på lidt af det hele. Vi ankom i smukt solskin og efter vielsen ventede parret og alle gæsterne i våbenhuset på, at en voldsom byge skulle stilne af. 
Vi tog sydpå med parret direkte efter lykønskningerne, og endte ved Solgårdsparken, som er et meget flot grønt område, men mange muligeder for at skabe forskellige billeder. Vi måtte kæmpe lidt om pladsen med diverse pokemon-jægere, men de var nu søde til at vente, flytte sig og give os tid.  
Efter en hyggelig portrætsession ønskede vi parret fortsat god dag og aften, og takkede af for denne gang.

Slotsbryllup 2. juli 2016

Vores brudepar fra Norge,  valgte at holde deres bryllup i Danmark, da de ønskede et slotsbryllup, og dem kan man åbenbart ikke leje i Norge. Da brudens far er dansk, var det naturligt at vælge Danmark som slotsudbyder, og det endelige valg faldt på Kokkedal Slot.
Vielsen foregik i Karlebo Kirke, hvor parret havde deres egen pastor fra Norge med. Herefter blev gæsterne budt på godter fra en god dansk pølsevogn, selvfølgelig med Cocio til.
Der var god tid til parrest portrætter, så det gav os mange muligheder for forskellige baggrunde og opsætninger både inde og ude på slottets arealer.
Efter gæsternes ankomst var det tid til familiebilleder mm., og herefter blev der budt til bords. Hele to toastmastere holdt styr på aftenen, som bød på både taler, sang optræneder og film.
Brudevalsen er ikke en tradition i Norge, så aftenen fortsatte i stedet med fælleslege og quizzer. Vi takkede af for denne gang, og fik et afsluttende billede af det smukke slot i den sene sommernat.

Morgengave

Anja var forbi os for at skabe en personlig morgengave til sin kommende mand, og har givet os lov til at dele lidt med jer, hvilket vi selvfølgelig er utroligt taknemmelige for. Anja og hendes mand blev viet den 28. maj 2016, og han fik traditionen tro billederne næste morgen.

Michelle & Troels 14. maj 2016

I Kildebrønde Kirke sagde Michelle og Troels denne lørdag ja til hinanden efter hele 13 års kæresteforhold. En del af gæsterne nævnte, at det da vist også var på tide, men hvis man så på parret og dagen, var det vist alligevel helt perfekt. 
Efter vielse fulgte reception i tilstødende lokaler, hvor parret bød på lidt drikkelse, bryllupskage og tegnebord til de mindste.
Portrætter vi fik mulighed for at tage med Roskilde fjord og domkirken i baggrunde, da dette er udsigten fra Restaurant Vigen, hvor festen skulle løbe af stablen.
En middag hvor det anderledes som hønsefødder blev mikset med det traditionelle, satte rammen om festlighederne, hvor der ikke blev sparet på tårerne. 
Vores aften med Michelle og Troels sluttede vanligt af med brudevalsen, der dog denne gang var krydret med en festlig del i midten, hvor parret viste deres evner til at samarbejde og fyre den af på dansegulvet. Cocktailbaren var åben og vi takkede af, mens stemningen synes at kunne vare til den lyse morgen.

Caroline & Amalie 27. Februar 2016

Denne kølige lørdag satte rammen om Caroline og Amalies bryllupsdag. Parret er bosat i England,  som er Carolines hjemland, men valgte at blive viet i Danmark for at få et kirkebryllup. Familierne var samlet, engelskkundskaberne var blevet støvet af og i Roskildes Klosterkirke sagde de to kvinder ja til hinanden. 
Efter en vielse hvor vi som fotografer måtte ændre en smule på rutinen, i og med både Caroline og Amalie blev ført op ad gulvet, blev der uddelt lykønskninger og parret bød på lidt til ganen i de tilstødende klosterstuer.
Mens gæsterne fik en kort rundvisning på klostret, gik vi i haven med parret for at tage deres portrætter. Det var en kold fornøjelse, men de klarede det begge flot, og hvis de frøs er det i hvert fald ikke til at se på billederne.
Middagen skulle holdes i Riddersalen, som kun oplyses af levende lys. I denne romantiske atmosfære satte gæsterne sig til bords, og vi sagde farvel og tak for denne gang.